Een consult van de babyconsulent is afgestemd op jullie, als ouders en op jullie baby.
Door samen met jullie te kijken naar jullie situatie is elk consult persoonlijk en uniek.
Soms kan even bellen of mailen al voldoende zijn.
Mocht er meer nodig zijn, kom ik graag bij jullie thuis.

Mijnblijebaby‘ heeft haar consulten van de babyconsulent, naast een telefonisch of mail consult, verdeeld in 3 pakketten.

Pakket 1

Invullen van een vragenlijst door jullie als ouders. Hierna zal een huisbezoek plaats vinden waar de vragenlijst verder wordt besproken. Tijdens dit huisbezoek kijken we samen naar de mogelijkheden die bij jullie passen.

Pakket 2

Invullen van een vragenlijst door jullie als ouders. Hierna zal een huisbezoek plaats vinden waar de vragenlijst verder wordt besproken. Na het huisbezoek wordt een plan van aanpak opgesteld waar jullie verder mee kunnen. Na ontvangst van het plan van aanpak gaat jullie als ouders hiermee aan de slag. Hierna zal ongeveer twee weken contact zijn tussen jullie en de babyconsulent van ‘mijnblijebaby‘ op een manier die met jullie is afgestemd. Tijdens dit na traject wordt gekeken hoe het gaat en waar jullie nog tegen aanlopen en waar we samen nog aan kunnen werken.

Pakket 3

Invullen van een vragenlijst door jullie als ouders. Hierna zal een huisbezoek plaats vinden waar de vragenlijst verder wordt besproken. Na het huisbezoek wordt een plan van aanpak opgesteld waar jullie verder mee kunnen. Na ontvangst van het plan van aanpak gaat jullie als ouders hiermee aan de slag. Hierna zal  een tot twee week contact zijn tussen jullie en de babyconsulent van ‘mijnblijebaby‘ op een manier die met jullie is afgestemd. Na een of twee weken zal er een 2e huisbezoek zijn waarin we samen kijken hoe het gaat en waar we nog verder naar kunnen kijken. Dit zal worden toegevoegd aan het plan van aanpak. Na het 2e huisbezoek vindt er nog ongeveer 2 weken contact plaats tussen jullie en de babyconsulent via de afgesproken manier.

In de gemeenten Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Putten wordt een consult via de gemeente vergoed.

Om de vergoeding voor de plaatsen Nijkerk, Barneveld en omstreken rond te krijgen zijn we achter de schermen hard aan het werk.

Voor verdere vergoedingen: Raadpleeg je zorgverzekeraar.

Voor de tarieven van ‘mijnblijebaby‘ verwijs ik je naar de tarieven

Heb je nog vragen of wil je een consult aanvragen dat kan via contact