Een consult van de babyconsulent is afgestemd op jullie, als ouders en op jullie baby.
Door samen met jullie te kijken naar jullie situatie is elk consult persoonlijk en uniek.
Soms kan even bellen of mailen al voldoende zijn.
Mocht er meer nodig zijn, kom ik graag bij jullie thuis.

Een consult van ‘Mijnblijebaby‘ wordt in de gemeenten Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Nunspeet via Meerinzicht vergoed. Vergoeding via andere gemeenten is helaas (nog) niet mogelijk.

Via de klantmanager van Jeugdhulp Zeewolde of Centrum Jeugd en Gezin van Ermelo, Nunspeet, Harderwijk of met behulp van een verwijzing van je huisarts, kun je hiervoor in aanmerking komen.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen via contact.

Na contact volgt er een digitale vragenlijst, een huisbezoek en een plan van aanpak, waar jullie als ouders mee aan de slag gaan. Het vervolg traject verschilt per consult. Soms is mail, Whatsapp of telefonisch contact voldoende en soms vinden er 1 of meerdere huisbezoeken plaats, naast het overige contact.

Mijnblijebaby‘ heeft naast haar vergoede, telefonische of mail consulten, de consulten verdeelt in 3 pakketten.

Pakket 1

Invullen van een vragenlijst door jullie als ouders. Hierna zal een huisbezoek plaats vinden waar de vragenlijst verder wordt besproken. Tijdens dit huisbezoek kijken we samen naar de mogelijkheden die bij jullie passen.

Pakket 2

Invullen van een vragenlijst door jullie als ouders. Hierna zal een huisbezoek plaats vinden waar de vragenlijst verder wordt besproken. Na het huisbezoek wordt een plan van aanpak opgesteld waar jullie verder mee kunnen. Na ontvangst van het plan van aanpak gaat jullie als ouders hiermee aan de slag. Hierna zal ongeveer twee weken contact zijn tussen jullie en de babyconsulent van ‘mijnblijebaby‘ op een manier die met jullie is afgestemd. Tijdens dit na traject wordt gekeken hoe het gaat en waar jullie nog tegen aanlopen en waar we samen nog aan kunnen werken.

Pakket 3

Invullen van een vragenlijst door jullie als ouders. Hierna zal een huisbezoek plaats vinden waar de vragenlijst verder wordt besproken. Na het huisbezoek wordt een plan van aanpak opgesteld waar jullie verder mee kunnen. Na ontvangst van het plan van aanpak gaat jullie als ouders hiermee aan de slag. Hierna zal  een tot twee week contact zijn tussen jullie en de babyconsulent van ‘mijnblijebaby‘ op een manier die met jullie is afgestemd. Na een of twee weken zal er een 2e huisbezoek zijn waarin we samen kijken hoe het gaat en waar we nog verder naar kunnen kijken. Dit zal worden toegevoegd aan het plan van aanpak. Na het 2e huisbezoek vindt er nog ongeveer 2 weken contact plaats tussen jullie en de babyconsulent via de afgesproken manier.

Voor vergoedingen via de zorgverzekering: Raadpleeg je zorgverzekeraar.

Voor de tarieven van consult zonder vergoeding, verwijs ik je naar de tarieven.

Heb je nog vragen of wil je een consult aanvragen dat kan via contact.