De babyconsulent is een gespecialiseerd verpleegkundige. Zij is een expert op het gebied van baby’s en is opgeleid om ouders te kunnen coachen en op diverse gebieden ondersteuning te bieden. De consulenten die bij Babyconsulenten Nederland zijn aangesloten, hebben een eigen keurmerkKeurmerk de Babyconsulent van Babyconsulten Nederland

De aangesloten consulenten ondersteunen de visie van Babyconsultenten Nederland en geven deze op eigen wijze vorm vanuit een particuliere praktijk.

De babyconsulent
  • Stemt de begeleiding af op de kennis en ervaring van jullie als ouders
  • Leert de jullie de lichaamstaal van hun baby te begrijpen
  • Reikt jullie handvatten aan om het welzijn van de baby te bevorderen
  • Laat jullie meer vertrouwd voelen met het ouderschap

De babyconsulent is de professional die náást jullie staat. En samen met jullie er voor zorgt dat jullie als gezin beter in balans komen.

Reacties van ouders:

“Wij hebben de zorg van Martine ervaren als betrokken, laagdrempelig, professioneel en het sloot goed aan op de vragen die wij hadden. Onze dochter slaapt nu overdag supergoed en dit is mede dankzij Martine! “

“Wij zaten met onze handen in het haar met onze blije baby die zeer vaak ’s nachts wakker werd en niet zelf wilde slapen. Martine’s hulp en plan van aanpak werkte heel goed en we hebben een nog blijere, uitgeruste baby- die ook weer uitgeruste ouders heeft!”

Voor meer informatie over een consult van de babyconsulent bij ‘mijnblijebaby‘ verwijs ik je naar consult van de babyconsulent.